Sanatate dentara

Dentago ofera o gama larga de servicii terapeutice. Pentru a gasi solutia optima pentru tine, afla care sunt optiunile impreuna cu medicii nostri. Alege informat solutia terapeutica potrivita pentru tine. Primul pas este simplu. Programeaza-te online sau la telefon 0770308743 si vei primi toate sfaturile necesare.

Terapie dentară adulți

O cafea bună îți redă zâmbetul de dimineață! Ce te faci însă dacă apare durerea dentară? Oare e cafeaua prea fierbinte sau prea dulce?
Din păcate este vorba doar de o carie. Dacă doare mai mult poate este ceva mai complicat.
Nu-ți refuza micile plăceri zilnice.
Vizita periodică la medicul dentist previne și menține sănătatea dentară.

Terapie dentară copii

Chiar dacă dinții de lapte se schimbă, și aceștia se pot caria și pot cauza neplăceri micuților. Vizita periodică, chiar dacă nu se efectuează decât un control, le dă timp micuților să se acomodeze cu medicul dentist și să beneficieze de prevenție pentru o dantură bună în viața de adult.

Estetica dentara

Estetica dentară este un domeniu al stomatologiei care se ocupă de aspectul dinților și de îmbunătățirea aspectului vizual al zâmbetului. Scopul procedurilor de estetică dentară este de a merge dincolo de a restabili funcția de bază a dinților, încercând să obțină rezultatul ideal în conformitate cu idealurile de frumusețe ale pacientului. În cosmetica dentară, accentul se pune pe artă și talent, nu doar pe știință și tehnică.

Inhalosedare

Scapă acum de frica vizitei la dentist!
Metoda inhalosedării este recomandată în principal copiilor, dar poate fi folosită şi in cazul adulților ce suferă de fobie/anxietate față de vizita la dentist.
Efectul inhalosedarii se instalează imediat, permițându-vă să beneficiați de o stare de calm şi relaxare pe toată durata intervenției stomatologice.

Tratament ortodontic

Tratamentul ortodontic este menit pentru indreptarea dintilor si nu numai. Ne ajuta sa refacem ocluzia, modul in care muscam. Uneori resimtim durere la nivelul articulatiei temporo-mandibulare, la nivelul tamplei,a capului si a gatului.

Implantologie

We offer comprehensive services from all fields of dentistry. In addition to high-end dental equipment, all services are provided in a comfortable, luxury environment. New patients are welcomed with a complimentary oral health consultation.