dentis

EXCELENTA IMPLANTURILOR DENTIS SI DENTIUM PROVINE DIN TRATAMENTUL DE SUPRAFATA CU S.L.A., TRATAMENT CE OFERA OSETOINETGRARE RAPIDA.

Implantul dentar dentis / dentium

Alege calitatea deosebita a implanturilor Dentis

Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa ne contactati telefonic la 0770.308.743

Află mai multe informații despre implanturile dentare

Punem accent pe calitate, de aceea am ales implanturile Dentis / Dentium.

Implanturile dentare reprezinta cea mai potrivita varianta de inlocuire a dintilor lipsa. Acestea redau functionalitatea si estetica dintelui lipsa fara a afecta dintii naturali, neintervenindu-se asupra acestora.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv medical sub forma de surub, fabricat din titan de inalta puritate, tratat in suprafata, pe care il inseram in osul maxilar sau mandibular in locul unui dinte lipsa. Acesta este biocompatibil cu organismul uman, fiind fabricat din acelasi material din care se confectioneaza protezele de sold si nu numai.

Care este procedura?

Implantul se insereaza in os cu ajutorul unui aparat special, fiziodispenser, care frezeaza si insurubeaza osul sub racire cu ser fiziologic si cu un discomfort minim. Implantul se insereaza la 2-3 luni dupa extractie in os nou reparat si maturat sau imediat postextractional, daca dintele extras nu prezinta infectii associate(chisturi/abces).

Este dureros?

Procedura inserarii implantului dentar este atraumatica (nedureroasa). Se realizeaza sub administrarea anesteziei locale, facand pacientul sa nu simta durere si sa coopereze cu medicul pe tot parcursul interventiei chirurgicale.

Cat dureaza interventia?

Dureaza 15 minute toata interventia: anestezia, inserarea si sutura. Este o interventie mult mai usoara decat o extractie. Pacientul poate pleca sa isi efectueze activitatile zilnice fara probleme. Inainte de a trece anestezia se incepe tratamentul antialgic si antiinflamator pentru a reduce disconfortul.

Mai trebuie facut ceva dupa interventie?

Dupa inserare timp de 4-6 luni se formeaza os nou care se fixeaza pe implant. Dupa ce trece aceasta perioada, implantul este descoperit printr-o mica incizie prin care se infileteaza un bont de vindecare. Acesta va conforma gingia astfel incat sa primeasca coroana finala. La cateva zile se ia amprenta si se realizeaza coroana, dar legatura intre implant si coroana este realizata de bontul protetic personalizat ce se infileteaza in implant. Acesta este special comandat dupa anatomia dintilor vecini, angulatie si curbura, astfel lucrarea ca respecte anatomia si forma dintilor vecini.

De ce trebuie sa astept 4-6 luni si nu se face imediat?

Incarcarea implantului dupa minim 3 luni, are rata cea mai mare de success deoarece asupra implantului nu se exercita forte masticatorii, care pot produce micromiscari si pot afecta integrarea si stabilitatea in timp a implantului.

Cui se adreseaza procedura?

Orice pacient poate sa opteze pentru aceasta solutie de tratament. Prin aceasta solute terapeutica se inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa. La persoanele care au pierdut mai multi dinti se poate opta pentru o lucrare fixa pe implanturi sau proteza fixata prin capse pe implaturi. Varietatea tehnica este atat de ampla si de accesibila acum pentru o gama larga de situatii clinice.

Se fac investigatii inainte de interventie?

Initial se face o evaluare de catre medicul chirurg pe baza unui OPG, iar acesta stabileste daca sunt necesare investigatii aditionale , pe aceste investigatii informam pacientul daca mai sunt necesare aditii de os sau sinus lift, dar toate aceste detalii le discutam inainte in functie de statusul fiecarui pacient.

Care sunt factorii de care depinde reusita tratamentului?

Reusita tratamentului tine de calitatea implatului, de calitatea suportului osos, de afectiunile generale ale pacientului, dar cel mai important ramane modul de inserare. Va asteptam cu drag la un consult daca aveti nelamuriri sau daca doriti o evaluare.

Vreau implant dentar!

Programari

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi in cel mai scurt timp.

  Program și Telefon

  Programari telefonice

  0770 308 743
  Luni
  9:00 - 21:00
  Marti
  9:00 - 21:00
  Miercuri
  9:00 - 21:00
  Joi
  9:00 - 21:00
  Vineri
  9:00 - 21:00
  Sambata
  10:00 - 14:00
  Duminica
  Inchis